Meguiar´s Hot Rims Aluminium Wheel Wash vannepesu on tarkoitettu maalamattomille tai kiillotetuille alumiinivanteille. Ei sisällä happoa ja on turvallinen kaikille herkille pinnoille.

Meguiar´s Hot Shine Reflect Tire Shine on sumutettava rengaskiilloke. Sisältää vettähylkiviä polymeerejä. Antaa syvän mustan wetlook -pinnan, joka heijastaa ja kimaltelee auringon valossa.

Helppokäyttöinen, sumutettava rengaskiilto ja suoja.

Ultimate All Wheel Cleaner PH neutraali hyväntuoksuinen raudanpoistoa sisältävä pesuaine vanteille jota voidaan käyttää myös maalipinnalle. Vahva värinvaihto bleedaus. 

Tehokas rengaskiilloke, jonka vaahtomainen koostumus tunkeutuu syvälle likaan ja puhdistaa renkaat jättäen niille tumman ja tasaisen kiillon.

Antaa korkeimman kiillon Meguiar´s rengaskiillokkeista. Kehittyneellä polymeri-teknologialla valmistettu tuote antaa upean syvyyden ja mielettömän korkean kestävän kiillon, todellisen wetlookin.

Vedetön pesuaine renkaille ja vanteille. Antaa renkaalle kauniin kiillon sekä suojaa vannetta.

Tuotenumero: G190424

Pakkauskoko: 710ml

Tehokas, mutta hellävarainen koostumus poistaa nopeasti jarrupölyä kaikilta rengas- ja vannetyypeiltä ja se sopii hyvin myös moottoripyörille.

Monikäyttöinen hoitotuote sopii renkaiden, kojelautojen, lokasuojien ja jopa moottorinsuojamuovien hoitoon.

Tehokas ja turvallinen vannepuhdistusaine, joka poistaa pinttyneen jarrupölyn tehokkaasti ja nopeasti.

Tehokas ja turvallinen vannepuhdistusaine, joka poistaa pinttyneen jarrupölyn tehokkaasti ja nopeasti.

Endurance-rengaskiilloke on laatua arvostavien autoharrastajien suosiossa. Aikaansaa syvän mustan pinnan jonka vaikutus ei kestä ainoastaan päiviä vaan viikkoja.

Nimikin sen jo kertoo! Hot Rims® All Wheel Cleaner puhdistaa kaikenlaiset vanteet pinttyneestä liasta ja jarrupölystä.