Meguiar’s All Purpose Cleaner puhdistaa auton niin ulkoa kuin sisältä. Auttaa nopeasti puhdistamaan kaiken sen, mikä ei lähde perinteisesti vedellä ja saippualla.

Meguiar´sin lianerotin sopii Meguiar´s ämpäriin.

Hoitoaineita ja polymerivahvisteista vahaa sisältävä pesushampoo ammattikäyttöön. Todella riittoisa ja miellyttävä käyttää.

 

Tuotenumero: D11301

Pakkauskoko: 3,79l

Sitruksen tuoksuinen yleispuhdistusaine, joka poistaa todella hyvin likaa ja rasvaa. Sopii myös kankaalle. Käyttövalmis RTU 0,945l.

Tuotenumero: DRTU10732

Todella hyväntuoksuinen ja vahaturvallinen autoshampoo, joka vaahtoaa erinomaisesti ja 

Detailer Rinse Free Express Wash & Wax. Vedetön pesuaine 4-10:1. Sumuta pintaan ja pyyhi pois. Pesee ja suojaa samaan aikaan 3,78L

Tuotenumero: D11501

Pakkauskoko: 3,78 l

Meguiar`s Detailer Shampoo Plus on runsaasti vaahtoava hyvälle tuoksuva käsinpesushampoo.

Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner. Runsas vaahtoinen. Pesuaineen sisältämät aineet hoitavat maalipintaa. Lopputuloksena hohtava kiilto, johon lika ei tartu.

Hybrid Ceramic Wash & Wax -autonpesuaine koostuu kahdesta erillisestä aineesta, joihin kuuluu Hybrid Ceramic Wash -pesuaine ja Hybrid Ceramic SiO2 Boost -lisäaine.

Detailer Hyper Wash biohajova pesuaine. Soveltuu erinomaisesti esipesuaineeksi vaahdotettuna. Laimmennussuhde 1:400. Tehokas mutta hellävarainen. 18,9 l.

Tuotenumero: D11005

Meguiar`s Super Degreaser on rasvan ja pienpoistoon suunniteltu aine. Voidaan käyttää myös pesussa ennen kiillotusta. Erittäin vahva tuote joka ei jätä jäämiä pinnalle.

Meguiar´s Surface Prep panel wipe poistaa rasvat ja kiillotusjäänteet pinnalta valmistaen sen pinnoitteelle tai vahalle. Maksimoi tartunnan. 

Tosiharrastajan ensiluokkainen pesuaine vaahdottimelle. Runsas, paksu ja pitkäkestoinen 

Meguiar`s Ultimate Wash&Wax on runsaasti vaahtoava pesuainetiiviste joka sisältää maalipintaa suojaavaa vahaa sekä synteettisiä polymeerejä.

Tuotenumero: G17716

Car Wash Plus on uuden sukupolven syväpuhdistavia ainesosia sisältävä kintaalle annosteltava shampoo. Erittäin riittoisa.

Tuotenumero: G25024EU

Supertehokas raudanpoisto, joka sisältää peseviä ainesosia. PH neutraali. Mahdollista laimentaa.

 

Tuotenumero: D180101

Pakkauskoko: 3,79l

Kaikille maalipinnoille tarkoitettu deluxe-shampoo, joka poistaa hellävaraisesti likaa ja jarrupölyä. Täyteläinen, carnauba-vahaa sisältävä koostumus hoitaa maalipintaa pesun aikana.

Uutta tekniikkaa hyödyntävä pesuaine, joka muodostaa runsaan, kestävän vaahdon jopa käytettäessä sekoitussuhdetta 400:1.

Erittäin runsas, paksu ja tiivistetty pesuaine, joka sisältää hoitoaineita sekä kirkasteita ja antaa lisäkiiltoa auton pinnoille. Liuotinvapaa ja pH-tasapainoitettu, ei poista vahapintaa.

Puhdistusaineen kosteuttavat ominaisuudet ja runsas vaahto puhdistavat ja hoitavat arimmankin kirkaslakkapinnan naarmuttamatta.

Uusi synteettinen, polymeeripohjainen autoshampoo, joka liuottaa tehokkaasti pois sitkeimmänkin lian vahausta vahingoittamatta.

Uusi synteettinen, polymeeripohjainen autoshampoo, joka liuottaa tehokkaasti pois sitkeimmänkin lian vahausta vahingoittamatta.

Pesuaine, joka antaa maalipinnalle lisäsuojaa ja pitää auton puhtaana ja kiiltävänä normaalien pesujen ja vahausten välillä.

Onko autosi liian likainen puhdistusainesprayllä käsiteltäväksi? Eikö käytettävissä ole letkua, ämpäriä tai vettä? Ei hätää!

Meguiar's® Gold Class™ Car Wash -autoshampoo on täyteläinen ja ylellinen tuote, joka on suunniteltu auton maalipinnan helppoon pesemiseen ja hoitamiseen samanaikaisesti.