Aktiivinen puhdistusvaahto, joka tunkeutuu syvälle ja irrottaa likaa alhaalta ylöspäin.

Ensiluokkainen 3-in-1 nahanhoitoaine puhdistaa ja hoitaa kaikki auton nahkapinnat. Sisältää puhdistavia ja hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa.

Meguiar´s Gold Class Rich Leather Wipes liinat puhdistavat ja hoitavat kaikki auton nahkaiset osat. Sisältävät puhdistavia ja hoitavia ainesosia.

Sydämen muotoinen ja vadelmalta tuoksuva ripustettava hajust

New Car Scent Protectant on uuden auton tuoksuinen sisätilojen hoito ja puhdistusaine. Elvyttää pintoja ja antaa suojaa ikääntymistä vastaan.

Tuotenumero: G4216

Meguiar´s Quick Interior Detailer Cleaner Wipes liinat puhdistavat ja hoitavat auton kaikki sisäpinnat. Palauttaa alkuperäisen satiinisen ulkonäön sekä suojaa likaa vastaan.

Puhdistaa ja suojaa sisäpinnat helposti ja nopeasti.

Puhdistaa, kiillottaa ja suojaa kaikkia muovi-, kumi- ja vinyylipintoja. Erittäin vahva UV-suoja sekä Scotchguard-kulumisenesto suojaavat pintoja valolta, ikääntymiseltä ja halkeilulta.

Ultimate Black Plastic Restorer antaa kestävää kiiltoa ja pitkäaikaisen suojan UV-säteiden haittoja vastaan.

Meguiar´s Ultimate Interior Detailer on todellinen 2in1 tuote. Puhdistaa ja suojaa samalla kertaa. Tuotetta voi käyttää lähes kaikille pinnoille myös navigaattorin yms. näytölle.

Meguiar`s Ultimate Leather Balm on voidemainen nahanhoitotuote. Tuote on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista kuten kookosrasvasta sekä jojoba-öljystä.

Ensiluokkainen ja helppokäyttöinen 3 in 1 -tuote, joka puhdistaa, hoitaa ja suojaa nahkapintoja.

Whole Car Air Re-Fresher (Black Chrome) on koko autolle tarkoitettu hajunpoistaja, joka tunkeutuu joka paikkaan. Raikastinpanos puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastointikennon ja ilmatiet.

Whole Car Air Re-Fresher (Citrus Grove) on koko autolle tarkoitettu hajunpoistaja, joka tunkeutuu joka paikkaan.

Koko autolle tarkoitettu tehokas raikastin ja hajunpoistaja, joka puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastoinninkennon ja ilmatiet.

Whole Car Air Re-Fresher (New Car Scent) on koko autoon tarkoitettu hajunpoistaja, joka tunkeutuu joka paikkaan. Puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastoinninkennon ja ilmatiet.

Whole Car Air Re-Fresher (Summer Breeze) on koko autolle tarkoitettu hajunpoistaja. Raikastinpanos puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastointikennon ja ilmatiet.

Mirror Bright Leather Lotion samanaikaisesti puhdistaa, hoitaa ja suojaa nahkaa.

Monikäyttöinen hoitotuote sopii renkaiden, kojelautojen, lokasuojien ja jopa moottorinsuojamuovien hoitoon.

Mirror Bright Detailing Spray poistaa pölyä, sormenjälkiä ja tahroja niin auton ulko- kuin sisäpinnoiltakin ja se sopii hyvin myös mittariston ja monitoiminäyttöjen puhdistukseen pesujen välissä.

Sisätilojen nahka- ja vinyylipintojen hoitoaine, jonka puhdistavat ja hoitavat ainesosat puhdistavat nahan turvallisesti ja palauttavat sen alkuperäisen ulkoasun ja notkeuden.

Nopein tapa puhdistaa ja suojata kaikki sisäpinnat(paitsi kangasverhoilu). Jättää muovi-, vinyyli-, nahka-, kumi- ja metallipinnat sekä audiolaitteet luonnollisen puhtaiksi.

Palkittu puhdistus- ja hoitoaine puhdistaa ja hoitaa kertakäsittelyllä hienoimmatkin nahkapinnat turvallisesti ilman haitallisia liuottimia.

Puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti nahka- ja vinyylipinnat, ja poistaa niiltä pinttyneet noki- ja likatahrat. Lopputuloksena on puhtaan ja uuden näköisen pinta.

Säännölliseen käyttöön tarkoitettu nahanhoitoaine, joka sisältää luonnollisia aloe- ja hoitoöljyjä.

Nopeasti vaikuttava hajunpoistaja poistaa hajut pysyvästi Meguiar’sin kehittämällä hajunkapselointiteknologialla.

Säilyttää kojelaudan, muoviosat, renkaat ja muut vinyyli- ja kumipinnat uuden näköisinä.

Puhdistusaine poistaa tehokkaasti sekä öljy- että vesiperustaiset tahrat matoista ja verhoiluista. Ympäristöystävällinen, ei ärsytä ihoa, eikä vaurioita muita pintoja.