3-in-1 Wax puhdistaa, kiillottaa ja suojaa pinnan yhdellä työvaiheella. Ainutlaatuiset hioma-aineet poistavat pyörteet, pienet naarmut ja himmentymät helposti.

Meguiar’s All Purpose Cleaner puhdistaa auton niin ulkoa kuin sisältä. Auttaa nopeasti puhdistamaan kaiken sen, mikä ei lähde perinteisesti vedellä ja saippualla.

Carpet & Cloth Re-Fresher Odor Eliminator on uuden auton tuoksun omavaa hajusyöjä. Todella tehokas.

Tuotenumero: G180724

Pakkauskoko: 710 ml

Meguiar´s Perfect Clarity Glass Polishing Compound puhdistaa ja esivalmistelee lasin pinnoittamista varten. Poistaa likaa ja pieniä naarmuja.

Tuotenumero: G8408

Meguiar’sin monipuolisin yhdellä käsittelykerralla levitettävä vaha, jolla saa aikaan hienon lopputuloksen vähemmällä vaivalla.

Todella hyväntuoksuinen ja vahaturvallinen autoshampoo, joka vaahtoaa erinomaisesti ja 

Meguiar`s A3116 Deep Crystal Polish (System step 2) valmistelee maalipinnan ennen vahausta. Tuote on suunniteltu puhtaasti antamaan kiiltoa ja tuomaan värit esiin.

Meguiar´sin säädettävä fiksihar

Todella pehmeää harjattua mikrokuitua oleva detailingkäsine. Soveltuu kojelautojen pyyhintään, vahanpoistoon jne. 

Tuotenumero: X1804EU

 

Mikrokuituinen levitys ja puhdistussieni. 2kpl:een pakkaus. Konepestävä.

Tuotenumero: X3080

Pakkauskoko: 2 kpl

Finishing Towel on ultraimukykyinen huippulaatuinen pöyheä mikrokuituliina vahan poistoon tai pinnan viimeistelyyn. 920g/m² 30 x 45 cm. Konepestävä.

Tuotenumero: X1801EU

Meguiar's Gold Class Car Wash Shampoo & Conditioner. Runsas vaahtoinen. Pesuaineen sisältämät aineet hoitavat maalipintaa. Lopputuloksena hohtava kiilto, johon lika ei tartu.

Ensiluokkainen 3-in-1 nahanhoitoaine puhdistaa ja hoitaa kaikki auton nahkapinnat. Sisältää puhdistavia ja hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa.

Meguiar´s Gold Class Rich Leather Wipes liinat puhdistavat ja hoitavat kaikki auton nahkaiset osat. Sisältävät puhdistavia ja hoitavia ainesosia.

Meguiar´sin tehokas karvanpoistoharja.


Tuotenumero: X1140EU
 

Sydämen muotoinen ja vadelmalta tuoksuva ripustettava hajust

Heavy Duty Bug & Tar Remover on erittäin tehokas hyönteisten ja pienpoisto vaahto. Pysyy paikallaan pitkään.

Tuotenumero: G180515

Pakkauskoko: 425 ml

Meguiar´s Heavy Duty Headlight Restoration kit sisältää kaiken mitä umpioiden kiillotukseen ja suojaukseen tarvitaan.

Heavy Duty Multipurpose Cleaner on nimensä veroinen puhdistuaine kaikille erittäin likaisille kohteille, niin sisällä kuin ulkona. 

Tuotenumero: G180224

Pakkauskoko: 710 ml

Meguiar´s Hot Rims Aluminium Wheel Wash vannepesu on tarkoitettu maalamattomille tai kiillotetuille alumiinivanteille. Ei sisällä happoa ja on turvallinen kaikille herkille pinnoille.

Meguiar´s Hot Shine Reflect Tire Shine on sumutettava rengaskiilloke. Sisältää vettähylkiviä polymeerejä. Antaa syvän mustan wetlook -pinnan, joka heijastaa ja kimaltelee auringon valossa.

Helppokäyttöinen, sumutettava rengaskiilto ja suoja.

Helppokäyttöinen viimeistelysuihke, joka poistaa hellävaraisesti maalipinnalta pienet epäpuhtaudet kuten pölyn, sormenjäljet tai lintujen jätökset.

Pitkäkestoista ja vahvaa suojaa antava nestemäinen SiO2 Hybrid Ceramic teknologiaa sisältävä vaha, jolla saat liukkaan sekä voimakkaasti vettä hylkivän

Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset auton pinnan syväpuhdistukseen ja suojaamiseen!

Hybrid Ceramic Wash & Wax -autonpesuaine koostuu kahdesta erillisestä aineesta, joihin kuuluu Hybrid Ceramic Wash -pesuaine ja Hybrid Ceramic SiO2 Boost -lisäaine.

Huippumoderni ja teknisesti äärimmilleen viritetty SiO2-pohjainen keraaminen wash 

Helppokäyttöinen pinnoitesarja, jonka avulla kuka tahansa voi saavuttaa kotioloissa ammattilaistasoisen maalipinnan suojauksen.

Pesukinnas, jossa on kaksi erilaista värieroteltua puolta. Pesu-puoli on pehmeää chenille mikrokuitua, jolla lika irtoaa hellävaraisesti pyörteitä jättämättä.

New Car Scent Protectant on uuden auton tuoksuinen sisätilojen hoito ja puhdistusaine. Elvyttää pintoja ja antaa suojaa ikääntymistä vastaan.

Tuotenumero: G4216

NXT Generation All Metal Polysh metallinkiillotusaine puhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä.

Kehitetty suojaamaan pinnoitettua tai vahattua autoa. Koostumus tummentaa ja syventää kiiltoa, hylkii äärimmäisen hyvin vettä ja pidentää pinnoitteen kestoa.

Perinteistä vahausta helpompi ja nopeampi tapa suojata maalipinnat. Soveltuu kaikille maalatuille ja lakatuille pinnoille sekä muovi-, kromi- ja metallipinnoille.

Perfect Clarity Glass Sealant kestopinnoite pinnoite lasille.

Tuotenumero: G8504

Pakkauskoko: 118 ml

Laadukas ja lyhytnukkainen premium-liina soveltuu ikkunoille ja kaikille koville pinnoille. Saatavalla yhden ja kolmen kappaleen pakkauksissa.

Meguiar`s PerfectClarity 2 Step Headlight Restoration Kit puhdistaa, kirkastaa ja suojaa umpiosi pitkäkestoisesti.

Meguiar´s Quick Interior Detailer Cleaner Wipes liinat puhdistavat ja hoitavat auton kaikki sisäpinnat. Palauttaa alkuperäisen satiinisen ulkonäön sekä suojaa likaa vastaan.

Vahanlevitystyyny. 2kpl:een pakkaus. Konepestävä ja erittäin kestävä.

Tuotenumero: X3070

Pakkauskoko: 2 kpl

Supreme Drying Towel huippulaatuinen pöyheä mikrokuituinen kuivauspyyhe. 920g/m² 55 x 76 cm. Konepestävä.

Tuotenumero: X1802EU

Puhdistaa, kiillottaa ja suojaa kaikkia muovi-, kumi- ja vinyylipintoja. Erittäin vahva UV-suoja sekä Scotchguard-kulumisenesto suojaavat pintoja valolta, ikääntymiseltä ja halkeilulta.

Meguiar's Supreme Shine on todella pehmeä mikrokuituinen liina, joka tuottaa naarmuttoman ja peilimäisen tuloksen pyyhittäessä.

3-päinen puhdistusharja, joka sopii tarkkaan puhdistukseen pienemmillekin yksityiskohdille.

Tuotenumero: X1130EU
 

Ultimate All Wheel Cleaner PH neutraali hyväntuoksuinen raudanpoistoa sisältävä pesuaine vanteille jota voidaan käyttää myös maalipinnalle. Vahva värinvaihto bleedaus. 

Ultimate Black Plastic Restorer antaa kestävää kiiltoa ja pitkäaikaisen suojan UV-säteiden haittoja vastaan.

Meguiar’s Ultimate Fast Finish on vallankumouksellinen ja helppokäyttöinen aerosolituote, jolla saat ajoneuvollesi korkeaa kiiltoa ja pitkäkestoisen synteettisten polymeerien suojan.

Tehokas rengaskiilloke, jonka vaahtomainen koostumus tunkeutuu syvälle likaan ja puhdistaa renkaat jättäen niille tumman ja tasaisen kiillon.

Antaa korkeimman kiillon Meguiar´s rengaskiillokkeista. Kehittyneellä polymeri-teknologialla valmistettu tuote antaa upean syvyyden ja mielettömän korkean kestävän kiillon, todellisen wetlookin.

Meguiar´s Ultimate Interior Detailer on todellinen 2in1 tuote. Puhdistaa ja suojaa samalla kertaa. Tuotetta voi käyttää lähes kaikille pinnoille myös navigaattorin yms. näytölle.

Meguiar`s Ultimate Leather Balm on voidemainen nahanhoitotuote. Tuote on valmistettu puhtaista luonnon raaka-aineista kuten kookosrasvasta sekä jojoba-öljystä.

Ensiluokkainen ja helppokäyttöinen 3 in 1 -tuote, joka puhdistaa, hoitaa ja suojaa nahkapintoja.

Ultimate Protectant antaa huomattavasti kestävämmän UV-suojan ja kiillon kuin perinteiset kirkasteet.

UQD on niin vallankumouksellinen tuote, että on vaikea löytää sopivaa superlatiivia kuvaamaan aineen erin-omaisuutta.

Tosiharrastajan ensiluokkainen pesuaine vaahdottimelle. Runsas, paksu ja pitkäkestoinen 

Meguiar`s Ultimate Wash&Wax on runsaasti vaahtoava pesuainetiiviste joka sisältää maalipintaa suojaavaa vahaa sekä synteettisiä polymeerejä.

Tuotenumero: G17716

Vedetön pesuaine renkaille ja vanteille. Antaa renkaalle kauniin kiillon sekä suojaa vannetta.

Tuotenumero: G190424

Pakkauskoko: 710ml

Car Wash Plus on uuden sukupolven syväpuhdistavia ainesosia sisältävä kintaalle annosteltava shampoo. Erittäin riittoisa.

Tuotenumero: G25024EU

Meguiar´sin mikrokuituinen erit

Whole Car Air Re-Fresher (Citrus Grove) on koko autolle tarkoitettu hajunpoistaja, joka tunkeutuu joka paikkaan.

Koko autolle tarkoitettu tehokas raikastin ja hajunpoistaja, joka puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastoinninkennon ja ilmatiet.

Whole Car Air Re-Fresher (New Car Scent) on koko autoon tarkoitettu hajunpoistaja, joka tunkeutuu joka paikkaan. Puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastoinninkennon ja ilmatiet.

Whole Car Air Re-Fresher (Summer Breeze) on koko autolle tarkoitettu hajunpoistaja. Raikastinpanos puhdistaa koko matkustamon sekä ilmastointikennon ja ilmatiet.

Meguiar’sin monipuolisin yhdellä käsittelykerralla levitettävä vaha, jolla saa aikaan hienon lopputuloksen vähemmällä vaivalla.

Tehokas, mutta hellävarainen koostumus poistaa nopeasti jarrupölyä kaikilta rengas- ja vannetyypeiltä ja se sopii hyvin myös moottoripyörille.

Kaikille maalipinnoille tarkoitettu deluxe-shampoo, joka poistaa hellävaraisesti likaa ja jarrupölyä. Täyteläinen, carnauba-vahaa sisältävä koostumus hoitaa maalipintaa pesun aikana.

Mirror Bright Polishing Wax palauttaa auton kiillon suojaten samalla maalipintaa.

Mirror Bright Leather Lotion samanaikaisesti puhdistaa, hoitaa ja suojaa nahkaa.

Mirros Bright Polishing Paste-vaha poistaa pyörteitä ja saa aikaan maalipinnalle upean kiillon ja syvän täyteläisen värin.

Erittäin runsas, paksu ja tiivistetty pesuaine, joka sisältää hoitoaineita sekä kirkasteita ja antaa lisäkiiltoa auton pinnoille. Liuotinvapaa ja pH-tasapainoitettu, ei poista vahapintaa.

Monikäyttöinen hoitotuote sopii renkaiden, kojelautojen, lokasuojien ja jopa moottorinsuojamuovien hoitoon.

Quick Detailer -puhdistusaine on pelastus pesujen välillä. Sillä voi koska tahansa ja missä vain poistaa naarmuttamatta tuoreet epäpuhtaudet ennen kuin ne ovat ehtineet juuttua maalipintaan.

Mirror Bright Detailing Spray poistaa pölyä, sormenjälkiä ja tahroja niin auton ulko- kuin sisäpinnoiltakin ja se sopii hyvin myös mittariston ja monitoiminäyttöjen puhdistukseen pesujen välissä.

Puiden mahla, maalisumu ja teollisuuden päästöt ym.saasteet tarttuvat maalipintaan ja saavat sen näyttämään rakeiselta ja kiillottomalta.

Uusi ”päivitetty” versio Scratch-X -maalipinnan naarmujen poistajasta. Nyt tehokkaampana kuin koskaan. Poistaa tehokkaasti maalipinnassa olevat pienet naarmut ja pyörteet.

Kuolleet hyönteiset ja piki tarttuvat lujasti kiinni pintaan, ja jos niitä ei poisteta, ne juuttuvat maaliin ja voivat aiheuttaa syöpymistä tai laikkuja.

Meguiar’sin edelläkävijänä edustamaa uutta teknologiaa oleva hoito- ja puhdistusaine palauttaa alkuperäisen värin haalistuneille muovi- ja kumiosille.

Puiden mahla, maalisumu ja teollisuuden päästöt ym.saasteet tarttuvat maalipintaan ja saavat sen näyttämään rakeiselta ja kiillottomalta.

Helppokäyttöinen geeli, joka palauttaa nopeasti kirkkaan muovin ja pleksin läpinäkyvyyden.

Uusi synteettinen, polymeeripohjainen autoshampoo, joka liuottaa tehokkaasti pois sitkeimmänkin lian vahausta vahingoittamatta.

Uusi synteettinen, polymeeripohjainen autoshampoo, joka liuottaa tehokkaasti pois sitkeimmänkin lian vahausta vahingoittamatta.

NXT Generation Tech Wax 2.0 -vahalla saadaan aikaan uskomattoman syvä, hohtava kiilto ja kirkas wet-look -pinta.

NXT Generation Tech Wax 2.0 -vahalla saadaan aikaan uskomattoman syvä, hohtava kiilto ja kirkas wet-look -pinta.

Nopein tapa puhdistaa ja suojata kaikki sisäpinnat(paitsi kangasverhoilu). Jättää muovi-, vinyyli-, nahka-, kumi- ja metallipinnat sekä audiolaitteet luonnollisen puhtaiksi.

Ultimate Quik Detailer on paras viimeistely suihke, joka perustuu Meguiar's® Hydrophobic Polymer Technology™- teknologiaan. Sumuta ja pyyhi -tuote, joka kestää useita pesukertoja.

Meguiar'sin ainutlaatuinen Headlight Protectant -suoja-aine toimii aurinkorasvan tavoin suojana muovin ja haitallisen UV-säteilyn välillä ja pitää muovin kirkkaana pidempään.

Ultimate Compound on uusi mullistava tuote hioma- ja kiillotusaineiden joukossa. Uuden hiomateknologian ansiosta pinttyneet hapettumat tahrat, lintujen ulosteet ym.

Meguiar´s Engine Dressing moottorin suoja-aine pitää moottoritilan uuden näköisenä. Se suojaa ja hoitaa kaikkia pintoja turvallisesti, eikä jätä pintoja rasvaisiksi.

Meguiar’sin Hydrophobic Polymer Technology™ - vettähylkivä pinta helppokäyttöisellä sprayvahalla uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Poistaa pyörteet, verkkokuviot ja hologrammit ja palauttaa kristallinkirkkaat heijastukset ja virheettömän näyttelyauton kiillon.

Pesuaine, joka antaa maalipinnalle lisäsuojaa ja pitää auton puhtaana ja kiiltävänä normaalien pesujen ja vahausten välillä.

Palkittu puhdistus- ja hoitoaine puhdistaa ja hoitaa kertakäsittelyllä hienoimmatkin nahkapinnat turvallisesti ilman haitallisia liuottimia.

Tämä vaha antaa auton maalipinnalle kestävimmän suojan ja ylivoimaisen kiillon.

Tämä vaha antaa auton maalipinnalle kestävimmän suojan ja ylivoimaisen kiillon.

Puhdistusaine, joka puhdistaa tehokkaasti nahka- ja vinyylipinnat, ja poistaa niiltä pinttyneet noki- ja likatahrat. Lopputuloksena on puhtaan ja uuden näköisen pinta.

Säännölliseen käyttöön tarkoitettu nahanhoitoaine, joka sisältää luonnollisia aloe- ja hoitoöljyjä.

Ultimate Polish -kiillotusainetta käytetään viimeisenä työvaiheena ennen täydellisen kiillon antavaa vahausta. Sen runsas kiillotusöljy lisää maalipinnan syvää ja täyteläistä wet-loook -kiiltoa.

Avoautojen kangaskaton puhdistukseen tarkoitettu turvallinen ja tehokas aine. Soveltuu kaikenlaisille kattomateriaaleille, myös vinyylille.

Erityisesti avoautojen kangas- ja vinyylikaton suojaukseen suunniteltu aine. Antaa pitkäaikaisen suojan UV-säteilyä, ilmansaasteita, linnun ulosteita ja muita epäpuhtauksia vastaan.

Nopeasti vaikuttava hajunpoistaja poistaa hajut pysyvästi Meguiar’sin kehittämällä hajunkapselointiteknologialla.

Helppokäyttöinen järjestelmä naarmuuntuneiden ajovalomuovien kunnostukseen. Kiillotusaine palauttaa kirkkauden hapettuneisiin ja naarmuuntuneisiin ajovaloihin.

Onko autosi liian likainen puhdistusainesprayllä käsiteltäväksi? Eikö käytettävissä ole letkua, ämpäriä tai vettä? Ei hätää!

Säilyttää kojelaudan, muoviosat, renkaat ja muut vinyyli- ja kumipinnat uuden näköisinä.

Meguiar´s Black Wax -vaha on kehitetty erityisesti tummille ja mustille autoille. Soveltuu kaikille kiiltäville maalipinnoille jättäen erityisen syvän ja kestävän kiillon.

Huippuluokan kiinteä autovaha, jossa on hoitavia aineita ja luonnon carnaubavahaa, antaa maalipinnalle syvän ja täyteläisen värin sekä peilikirkkaan kiillon.

Huippuluokan nestemäinen autovaha, jossa on hoitavia aineita ja luonnon carnaubavahaa, antaa maalipinnalle syvän ja täyteläisen värin sekä peilikirkkaan kiillon.

Meguiar's® Gold Class™ Car Wash -autoshampoo on täyteläinen ja ylellinen tuote, joka on suunniteltu auton maalipinnan helppoon pesemiseen ja hoitamiseen samanaikaisesti.

Endurance-rengaskiilloke on laatua arvostavien autoharrastajien suosiossa. Aikaansaa syvän mustan pinnan jonka vaikutus ei kestä ainoastaan päiviä vaan viikkoja.

Kaikille väreille, ja erityisen hyvin mustille ajoneuvoille sopiva uusi versio Meguiar's Gold Class -pikavahasta saa aikaan tumman wet-look -kiillon muutamassa minuutissa.

Lasinpuhdistusaine, joka on suunniteltu poistamaan pahinkin lika ja piki.

Puhdistusaine poistaa tehokkaasti sekä öljy- että vesiperustaiset tahrat matoista ja verhoiluista. Ympäristöystävällinen, ei ärsytä ihoa, eikä vaurioita muita pintoja.

Nimikin sen jo kertoo! Hot Rims® All Wheel Cleaner puhdistaa kaikenlaiset vanteet pinttyneestä liasta ja jarrupölystä.

Kääntyvällä varrella varustettu renkaidenpesuharja. Huom! Ainoastaan renkaille. Karkea harjasosa saattaa naarmuttaa maalipintoja.

Kaikille vannemalleille soveltuva pesuharja. Erityisen pehmeät harjakset eivät naarmuta vannetta, ja harjan muoto helpottaa ahtaiden kolojen pesua.

Erinomainen työkalu monipuolaisten erikoisvanteiden pesuun. Turvalliset, leveät harjakset puhdistavat myös ahtaimmat ja vaikeasti tavoitettavat kohdat perusteellisesti jarrupölystä ja katuliasta.

Suurikokoisella (54 x 78 cm) vohvelikuvioidulla kuivausliinalla saat tahrattoman lopputuloksen nopeasti.
Nämä uskomattoman tuuheanukkaiset mikrokuituliinat takaavat ällistyttävät tulokset.
Uusi parannettu mikrokuituinen pesukinnas pesee pyörteitä jättämättä nostamalla lian irti pinnasta kintaaseen. Se pesee auton hellävaraisesti vaurioittamatta maalipintaa. Konepestävä.

Pyöreä ritilä poistaa lian ja roskat pesukäsineestä ja estää näin mahdollisten pyörteiden ja naarmujen syntymisen.

Kätevä työkalu Endurance-rengaskiillokkeen levittämiseen. Ei enää rasvaisia ja likaisia käsiä.

Muovinen säilytyskotelo, ei likaa autoa. Voidaan säilyttää vaikka takakontissa.