Meguiar´s hellii veneesi pintaa

Meguiar´sin pitkä kokemus auton pinnan hoidosta ja suojaamisesta on nyt myös veneharrastajien ulottuvilla. Marine-tuotteet ovat suunniteltu helppokäyttöiseksi järjestelmäksi pinnan kunnostamisesta aina suojaamiseen asti. 
 

Tuotevalikoimamme täydelliseen veneenhuoltoon

Meguiar´s Boat Wash M4364

Boat Wash

Meguiar’s Marine/RV Boat Wash poistaa turvallisesti ja tehokkaasti levää ja likaa. Ph-tasapainotettu vahaturvallinen koostumus. Sisältää runsaasti hoitoainetta, ei raidoita ja jättää erittäin kirkkaan liukkaan pinnan. Miellyttävä tuoksu. Erittäin riittoisa. Sopii kaikille veneille sekä matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Annostele pesuainetta pesuämpäriin ja pese. Huuhtele hyvin ennen kuin tuote kuivuu pintaan. Voidaan käyttää myös vaahdottimella. 


Tuotenumero: M4364 
Pakkauskoko: 1,89 l

Meguiar´s Boat Wash Gel

Boat Wash Gel

Meguiar’s Marine/RV Gel Wash biohajoava korkeavaahtoinen supertiivistepesuaine poistaa turvallisesti ja tehokkaasti tuoretta likaa, suolavesijäämiä sekä linnunjätöksiä. Ph-tasapainotettu vaha-turvallinen koostumus. Sisältää runsaasti pintaa hoitavia ainesosia sekä kirkastetta. Voidaan käyttää turvallisesti jokaisessa ylläpito-pesussa. Sopii lasikuidulle, gelcoatille ja lujitemuoville. Myös matkailu-ajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Annostele pesuainetta 2–3 korkillista pesuämpäriin ja pese. Huuhtele hyvin ennen kuin tuote kuivuu pintaan. Toimii parhaiten, kun huuhtelu tehdään matalalla paineella. Kuivaa kuivausliinalla. Voi käyttää myös vaahdottimessa esipesuaineena. 


Tuotenumero: M5401
Pakkauskoko: 3,78 l 

Color Restorer

Meguiar’s Marine-RV Color Restorer poistaa turvallisesti ja tehokkaasti maltillisia hapettumia, likaa sekä naarmuja lasikuidulta sekä gelcoat-pinnoilta. Kiillottaessa hienonevat kiillotusrakeet sekä miedot puhdistusaineet palauttavat alkuperäisen värin ja tarjoavat korkean kiillon. Sopii myös matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Tuotetta voidaan käyttää käsin tai koneella. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Puhdista pinta mikrokuituliinalla. Konetta käytettäessä suositellaan leikkaavaa laikkaa. Parhaan suojan saamiseksi suosittelemme vahausta värin palautuksen jälkeen. 


Tuotenumero: M4416 
Pakkauskoko: 473 ml 

Meguiar´s Boat & Rv Polish & Gloss

Boat & Rv Polish & Gloss

Meguiar’s Marine-RV High Gloss Polish palauttaa maalipinnalle puhdistuksen tai karkean kiillotuksen jälkeen korkean kiillon. Sopii kaikille lasikuitu- ja gelcoat-pinnoille. Sisältää runsaasti kiillotusöljyjä sekä pintaa hoitavia ainesosia. Sopii veneille sekä matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Tuotetta voidaan käyttää käsin tai koneella. Työskentele varjossa ja viileässä. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Älä anna aineen kuivua kokonaan. Puhdista mikrokuituliinalla. Konetta käytettäessa suositellaan kiillottavaa tai keskikovaa laikkaa. Puhdistuksen jälkeen suositellaan vahausta, jotta kiilto säilyy. 


Tuotenumero: M4516 
Pakkauskoko: 473 ml 

Meguiar´s Heavy Duty Oxidation Remover

Heavy Duty Oxidation Remover

Meguiar’s Marine-RV Oxidation Remover Heavy Duty poistaa turvallisesti ja tehokkaasti hapettumia, tahroja, vesileimoja sekä naarmuja lasikuidulta sekä gelcoat-pinnoilta. Sisältää myös kiillotusöljyjä, joten palauttaa myös erittäin huonokuntoisen pinnan kauniiksi. Kiillotusrakeet hajoavat työskentelysyklin aikana. Sopii veneille sekä matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Tuotetta voidaan käyttää käsin tai koneella. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Puhdista mikrokuituliinalla. Konekäytössä suositellaan leikkaavaa laikkaa. Vahausta suositellaan puhdistuksen jälkeen. 


Tuotenumero: M4916 
Pakkauskoko: 473 ml 

Meguiar´s Marine One Step Compound

Marine One Step Compound

Meguiar’s Marine-RV One Step Compound on erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja kiillottamaan gelcoat-pinta yhdellä työvaiheella. Tuote poistaa tehokkaasti vaikeita hapettumia, likaa sekä naarmuja lasikuidun gelcoat-pinnoilta. Antaa todella korkean kiillon sekä palauttaa alkuperäisen värin ja värisyvyyden. Sopii myös matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Tuotetta voidaan käyttää käsin tai koneella. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Puhdista mikrokuituliinalla. Konekäytössä suositellaan leikkaavaa laikkaa. Vahausta suositellaan kiillotuksen jälkeen. 


Tuotenumero: M6732 
Pakkauskoko: 946 ml 

Meguiar´s Marine Power Cut Compound

Marine Power Cut Compound

Meguiar’s Marine/RV Professional Grade Power Cut Compound poistaa vesihiontajäljet, vaikeat hapettumat ja pahat naarmut vahingoittamatta pintaa. Leikkaa nopeasti, mutta muodostaa minimaalisesti pyörteitä eikä kuluta maalipintaa samalla tavalla kuin perinteiset karkeat tahnat. Tehokas ja turvallinen gelcoatilla sekä maalatuilla pinnoilla. Suunniteltu rotarykoneelle. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Sekoita hyvin. Annostele rotarylaikalle ja aja maltillisilla kierroksilla. Puhdista ajo-jäämät. Kiillotusta ja pinnan suojaamista vahalla suositellaan. 

Sopii erinomaisesti myös hankalille polyuretaanimaalipinnoille. Rotaryä ja villalaikkaa suositellaan. Pinta on aina syytä suojata karkean kiillotuksen jälkeen. 


Tuotenumero: M9132 
Pakkauskoko: 946 ml 

Marine Power Cut Compound

Meguiar’s Marine/RV Professional Grade Power Cut Compound poistaa vesihiontajäljet, vaikeat hapettumat ja pahat naarmut vahingoittamatta pintaa. Leikkaa nopeasti, mutta muodostaa minimaalisesti pyörteitä eikä kuluta maalipintaa samalla tavalla kuin perinteiset karkeat tahnat. Tehokas ja turvallinen gelcoatilla sekä maalatuilla pinnoilla. Suunniteltu rotarykoneelle. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Sekoita hyvin. Annostele rotarylaikalle ja aja maltillisilla kierroksilla. Puhdista ajo-jäämät. Kiillotusta ja pinnan suojaamista vahalla suositellaan. 

Sopii erinomaisesti myös hankalille polyuretaanimaalipinnoille. Rotaryä ja villalaikkaa suositellaa. Pinta on aina syytä suojata karkean kiillotuksen jälkeen. 

Mirror Glaze Ultra Pro Finishing Polish

Tuotenumero: M9132 
Pakkauskoko: 946 ml 

 

Meguiar´s Quick Detailer

Quick Detailer

Meguiar’s Marine Mirror Glaze Quick Detailer sopii kaikille pinnoille sekä myös suorakiiltomaaleille. Hyvä valinta, jos veneessä on useampaa valmistusmateriaalia. One step -tuote puhdistaa, kiillottaa sekä antaa vahasuojan yhdellä työvaiheella ja on suunniteltu isojen pintojen nopeaan kunnostukseen. Poistaa hapettumia, likaa sekä maltillisia pinnan virheitä. Hiomarakeet eivät ole aggressiivisia, joten pinta ei kulu. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Pyyhi pois mikrokuituliinalla. Älä käytä, kumille, vinyylille tai kankaalle. Sopii käytettäväksi käsin, epäkeskolla tai rotaryllä. 

Sopii erinomaisesti myös asuntovaunuille ja -autoille. Ei tarvitse lisäsuojaa kiillotuksen jälkeen. Oikea tuote isojen pintojen tai suurien määrien kanssa työskennellessä. 


Tuotenumero: M6601 
Pakkauskoko: 3,78 l 

Boat RV Cleaner Wax One Step

Meguiar’s Marine-RV Cleaner Wax One Step poistaa turvallisesti maltillisia hapettumia, tahroja, vesileimoja sekä naarmuja lasikuidulta sekä gelcoat-pinnoilta. Puhdistaa kemiallisesti, ei sisällä hiontarakeita. Kiillottaa, hoitaa sekä antaa erittäin pitkäkestoisen suojan yhdellä työvaiheella. Sisältää myös antikorroosioaineita, suojaa hyvin suolavedeltä sekä uv-valolta. Sopii veneille sekä matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Voidaan käyttää käsin tai koneella. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Anna tuotteen hengähtää pieni hetki ennen poispyyhintää. Älä käytä, kumille, vinyylille tai kankaalle. 


Pakkauskoko: 473 ml, tuotenumero: M5016
Pakkauskoko: 946 ml, tuotenumero: M5032
Pakkauskoko: 3,78 l, tuotenumero: M5001
 

  

Meguiar´s Boat RV Pure Wax

Boat RV Pure Wax

Meguiar’s Marine – RV Pure Wax Carnauba Blend on sekoitus aidoista brasilialaisista carnauboista sekä polymerivahvisteista. Antaa erittäin pitkäkestoisen poikkeuksellisen kiiltävän vahasuojan. Tummentaa ja rikastuttaa väriä. Oikea valinta kiillotuksen tai puhdistuksen jälkeiseen pinnan suojaukseen. Sopii hyvin myös matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Sopii käytettäväksi kiillotuskoneella tai käsin. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Anna tuotteen hengähtää pieni hetki ennen poispyyhintää. Pyyhi ja kiillota mikrokuituliinalla. Ei sovellu huokoisille materiaaleille, kuten vinyyli tai kumi. 


Tuotenumero: M5616 
Pakkauskoko: 473 ml 

Meguiar´s Quick Boat Spray Wax

Quick Boat Spray Wax

Meguiar’s Marine-RV Quick Wax Clean & Protect Spray nopeaan ja helppoon veneen hoitoon. Puhdistaa hellävaraisesti ja antaa todella syvän kiillon sekä jättää pintaan suojaavan carnaubavahan. Poistaa maltillista likaa ja vesileimoja. Sopii lasikuidulle, gelcoatille, lujitemuoville, maalatulle alumiinille, rosterille sekä muille ei-huokoisille pinnoille. Voidaan käyttää sekä kuivalle että märälle pinnalle. Sopii myös matkailuajoneuvoille. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Sumuta pinnalle ja pyyhi laadukkaalla mikrokuituliinalla. Työskentele alue kerrallaan. 


Tuotenumero: M5916 
Pakkauskoko: 473 ml 

Meguiar´s Flagship Liquid Wax

Flagship Liquid Wax

Meguiar’s Flagship Premium Marine Wax on helppokäyttöinen premiumvaha lasikuidulle, gelcoatille sekä lujitemuoville. Poistaa maltillisia hapettumia, tahroja, vesileimoja, pieniä naarmuja sekä pyörteitä. Antaa erittäin pitkäkestoisen polymeerivahvisteisen vahasuojan, sekä suojaa kulumiselta ja haitalliselta uv-valolta. Parantaa todella paljon pinnan värikylläisyyttä ja antaa upean kiillon. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Sopii käytettäväksi sekä kiillotuskoneella että käsin. Annostele tuotetta levityssienelle tai kiillotuslaikalle ja työskentele alue kerrallaan. Anna tuotteen hengähtää pieni hetki ennen poispyyhintää. Pyyhi ja kiillota mikrokuituliinalla. 


Pakkauskoko: 473 ml tuotenumero: M6316 
Pakkauskoko: 946 ml tuotenumero: M6332

Meguiar´s Vinyl & Rubber Cleaner Conditioner

Vinyl & Rubber Cleaner Conditioner

Meguiar’s Marine-RV Vinyl And Rubber Cleaner & Protectant on vaikeisiin olosuhteisiin suunniteltu vinyyli- ja kumipintojen puhdistus-ja hoitoaine. Syväpuhdistaa, ravitsee ja suojaa pintoja haitalliselta uv-säteilyltä. Suunniteltu erityisesti veneille ja matkailuajoneuvoille. Suojaa kuivumiselta ja halkeilulta. Ei tahmaa. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Ravista hyvin. Levitä tuotetta levityssienellä tai puhtaalla liinalla tasainen kerros ja tasoita pyyhkimällä. Mikrokuituliinalla kiillottamalla saavutetaan haluttaessa korkeampi kiilto. 


Tuotenumero: M5716 
Pakkauskoko: 473 l

Meguiar´s Fiberglass Restoration System

Fiberglass Restoration System

Meguiar’s Marine/RV Fiberglass Restoration System 3-step -järjestelmä on kehitetty poistamaan veneen pinnan epäpuhtaudet ja naarmut, kiillottamaan ja suojaaman pinta sekä saamaan se näyttämään upealta. Sopii myös matkailuajoveuvoille. 

M49 Heavy Duty Oxidation Remover poistaa turvallisesti hapettumia ja naarmuja sekä antaa kiiltoa. 
M45 High Gloss Polish rikkaine kiillotusöljyineen nostaa pintaan korkean syvän kiillon. 
M56 Pure Wax viimeistelee poikkeuksellisen upean kiillon sekä antaa todella kestävän suojan. 

KÄYTTÖOHJEET: Työskentele varjossa ja viileässä. Sekoita hyvin. Järjestelmä on suunniteltu toimimaan sekä käsin että koneellisesti. Työskentele yhdellä aineella alue kerrallaan. Poista jäämät pinnalta työvaiheen jälkeen mikrokuitulinnalla ja anna pinnan hengähtää hetki ennen seuraavat työvaihetta. Toista työvaihe kaikilla kolmella aineella, niin saat upean, kiiltävän ja kestävän lopputuloksen. 


Tuotenumero: 4965 
Pakkauskoko: 1,419 l