Barry Meguiarin tervehdys

Tervehdys kaikille!

Barry Megiar

Kun minulta kysytään, miksi pidän autoharrastuksesta niin paljon, mieleeni tulee monia asioita. Suurimmat syyt ovat todellinen yhteenkuuluvaisuuden tunne ja toverihenki, joihin törmään autoharrastajien parissa eri puolilla maailmaa.

Yhteistä meille on intohimo, jota tunnemme autojamme kohtaan… sekä kunnioitus sitä antaumusta kohtaan, jolla jokainen meistä  haluaa saada autonsa näyttämään täydelliseltä näyttelyautolta. Kun harvinaiset, kalliit autot saavat asiaankuuluvaa arvostusta, autoharrastajat ymmärtävät, kuinka paljon työtä ja pitkäjänteisyyttä vaaditaan minkä tahansa auton saamisessa parhaimpaan näyttelykuntoon. Tämä yhteisymmärrys yhdistää meitä ja jättää varjoonsa muilla elämän aloilla niin usein esiintyvät yhteiskunnalliset raja-aidat. 

Minulla on etuoikeus tavata autoharrastajia ympäri maailmaa, ja on hauska nähdä, kuinka harrastuksemme kasvaa edelleen uskomatonta vauhtia. Uusia autokerhoja, tapahtumia ja nettiyhteisöjä syntyy joka päivä, ja on ilahduttavaa nähdä kansainvälisen Meguiar’s-perheemme kasvavan autoharrastuksen myötä eri puolilla maailmaa.

Vain jatkamalla kansainvälisen autoharrastuksen auttamista ja tukemista Meguiar’s voi ennakoida ja täyttää autojen täydellisyyteen pyrkivien vaatimukset.  Tämä intohimo, jonka jaamme eri puolilla maailmaa olevien asiakkaidemme kanssa, on kannustanut meitä valmistamaan tässä luettelossa esitellyt uskomattoman hienot tuotteet. 

Turvallista ja nautittavaa autoiluvuotta 2016!

Barry J. Meguiar